Suklaatorni pirteällä puolukkamelballa ja marjoilla




Suklaatorni, pirteällä puolukkamelballa ja marjoilla



Aloite tekemällä mini muffinssit:



2,5dl. jauhoja

2,5dl. sokeria

0,75dl.tummaa kaakaojauhetta

ripaus suolaa

125g. pehmeää voita

2 munaa

1tlk. vaniljasokeria

1,25dl. maitoa


Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään.

Vatkaa toisessa kulhossa voi, munat sekä vaniljasokeri.

Lisää voiseokseen vuorotellen siivilöityä jauhoseosta ja mangososetta.

Annostele vuokiin tai muffinssipeltiin ja paista 175 astetta noin 19 minuuttia. 

Voit tarkastaa hammastikulla kypsyyden,
jos tikkuun ei jää taikinaa, muffinssi on kypsä.

Anna muffissien jäähtyä, leikkaa puoliksi keskeltä.





Suklaavaahto


1 purkki kuohukermaa

tomusokeria

vaniljasokeria

tummaa kaakaojauhetta

Vatkaa kerma ja lisää muut aineet.

Laita pursotinpussiin.





Puolukkamelba


1 Pussi pakaste puolukoita

1dl. sokeria


Sulata puolukat ja lisää sokeri.

soseuta.






Kokoa muffinssit ja vaahto, koristele  mintulla, melballa, marjoilla ja suklaalla.








Kommentit

Suositut tekstit