Suklaatorni pirteällä puolukkamelballa ja marjoilla
Suklaatorni, pirteällä puolukkamelballa ja marjoilla
Aloite tekemällä mini muffinssit:
2,5dl. jauhoja
2,5dl. sokeria
0,75dl.tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
125g. pehmeää voita
2 munaa
1tlk. vaniljasokeria
1,25dl. maitoa
Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään.
Vatkaa toisessa kulhossa voi, munat sekä vaniljasokeri.
Lisää voiseokseen vuorotellen siivilöityä jauhoseosta ja mangososetta.
Annostele vuokiin tai muffinssipeltiin ja paista 175 astetta noin 19 minuuttia.
Voit tarkastaa hammastikulla kypsyyden,
jos tikkuun ei jää taikinaa, muffinssi on kypsä.
Anna muffissien jäähtyä, leikkaa puoliksi keskeltä.
Suklaavaahto
1 purkki kuohukermaa
tomusokeria
vaniljasokeria
tummaa kaakaojauhetta
Vatkaa kerma ja lisää muut aineet.
Laita pursotinpussiin.
Puolukkamelba
1 Pussi pakaste puolukoita
1dl. sokeria
Sulata puolukat ja lisää sokeri.
soseuta.
Kokoa muffinssit ja vaahto, koristele mintulla, melballa, marjoilla ja suklaalla.
Kommentit
Lähetä kommentti