Iltapalaa
Iltaa, piirakka "teema" jatkuu..eilinen oli nii hyvää että oli pakko tehdä uusi..tässä reseptiä
Pinaatti-pekonipiirakka
Pohja:
1 purkki rahkaa
250g.voita
4dl.vehnäjauhoja
4dl.vehnäjauhoja
1 tlk. soodaa
1 tlk. suolaa
Nypi taikina ja anna olla jääkaapissa noin 30min.
Valmista sillä välin täyte:
1 salottisipuli
2 valkosipulin kynttä
1 paketti pekonia
1 tlk. mustapippuria
Paista pekoni, sipulit pannulla ja lisää mustapippuri.
Anna jäähtyä.
Sitten:
pala juustoa raasteena
3 kananmunaa
5dl.maitoa
Sekoita maito, kanamuna ja raaste sekasin ja lisää paistetut pekonit ja muut sekaan.
Ota taikina kaapista ja levitä käsin vuokaan.
Lisää täyte ja paita uunissa 180 astea noin 30min.
Kommentit
Lähetä kommentti