Jälkiruokaa kahdella tavalla, mango-suklaa cupcakesit ja mango-suklaa herkku keksimuruilla
Inspiraatio kukki taas pienien nokosten jälkeen..
Mango-suklaa cupcakes
2,5dl. jauhoja
2,5dl. sokeria
0,75dl.tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
125g. pehmeää voita
2 munaa
1tlk. vaniljasokeria
1,25dl. mangososetta
Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään.
Vatkaa toisessa kulhossa voi, munat sekä vaniljasokeri.
Lisää voiseokseen vuorotellen siivilöityä jauhoseosta ja mangososetta.
Annostele vuokiin tai muffinssipeltiin ja paista 175 astetta noin 19 minuuttia.
Voit tarkastaa hammastikulla kypsyyden,
jos tikkuun ei jää taikinaa, muffinssi on kypsä.
Mangovaahto
purkki tuorejuustoa
tilkka sitruunamehua
3 rkl.mangososetta
noin. 1 dl. tomusokeria
Sama mangovaahto käy kumpaankin jälkiruokaan.
Cupcakes
Laita mangovaahto pursotin pussiin ja pursota jäähtyneiden leivoksien päälle.
Koristele suklaalla ja appelsiininkuorella
Mango-suklaa herkku
Ota kauniit lasit ja murustele keksiä pohjalle (itse käytin marianne keksiä).
Pursota mangovaahtoa lasiin.
Koristele suklaalla, appelsiinin kuorella ja mangososeella.
Kommentit
Lähetä kommentti