Pekoniin käärittyä paprikaa, paahdettua halloumia salaatilla, dijon salaattikastiketta ja appelssiini-kaneli-lime smoothie
Tiistai illan herkkuja
Pekoniin käärittyä paprikaa, paahdettua halloumjuustoa salaatilla ja dijon kastikeella
Salaattiin tarvitset:
0,5 kg. jäävuorisalaattia
1 kpl. kurkkua
Rasia kirsikkatomaattia
2 kpl. punasipulia
1 kpl. punasta paprikaa
1 pkt. pekonia
1 kpl. keltasta paprikaa siivuina
1 pkt. halloumjuustoa
Pilko salaatin ainekset haluamallasi tavalla.
Paahda halloumia ja pekoniin käärittyjä paprikan siivuja uunissa 220 astetta, noin 15 min.
Koristele timjamilla tai muilla yrteillä ja tuomaan lisää makua.
Tarjoile itse tehdyn dijon kastikkeen kanssa.
Dijon salaattikastike
2 rkl.dijon sinappia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
2 rkl. etikkaa
2 rkl. sokeria
1 rkl. limen mehua
noin. 2dl. rypsiölyä
Sekoita muut aineet kulhossa paitsi öljy.
vispilöi ja lisää öljy varovasti, ohuena nauhana.
Appelssiini-kaneli-lime smoothie
1 purkki rahkaa
1 appelsiini kuorittuna
0,5 tlk. kanelia
2 rkl. sokeria
1 limen mehu
Sekoita kaikki blederissä, samettiseksi smoothieksi.
Lisää tarvittaessa sokeria.
Koristele appelsiinin viipaleilla ja kanelilla.
Kommentit
Lähetä kommentti