Tandoori possua
HEI, TÄSSÄ yksi aivan ihanista ja helpoista resepteistäni..
Jos rakastat tulisempaa ja mausteisempaa ruokaa nii en voi kun suositella!!
TANDOORI POSSUA
Tarvitset:
1 kg. Porsaan sisäfilettä
1 purkki tandooritahnaa
suolaa
mustapippuria
1 lime
basilicaa
0,5kg. maustamatonta turkkilaista jugurttia
kirsikkatomaatteja
2 tlk. hunajaa
Putsaa liha ja paista voi-öljyseoksessa pannulla pinnat kiinni ja kaunis väri pintaan.
Hiero lihaan suola ja pippuri, peitä ohuella kerroksella tandooritahnaa.
Paista uunissa 140 astetta niin että porsaan sisälämpötila on 68.
KASTIKE
Laita jugurtti kattilaan ja lisää maun mukaan tandooritahnaa.
Ripaus suolaa ja pippuria.
basilicaa ja kirsikka tomaattia.
1 puristettu limen mehu ja kuori raastettuna
2 tlk. hunajaa
älä keittele vaan lämmitä, nopea hyvä kastike.
Voit myös tehdä tatzikia tai tarjota maustamatonta jugurttia seurana.
Ja tietenki riisin kanssa tai miksei nuudeleiden.
Kommentit
Lähetä kommentti