Tandoori possua


HEI, TÄSSÄ yksi aivan ihanista ja helpoista resepteistäni..

Jos rakastat tulisempaa ja mausteisempaa ruokaa nii en voi kun suositella!!






TANDOORI POSSUA 



Tarvitset:


1 kg. Porsaan sisäfilettä

1 purkki tandooritahnaa

suolaa

mustapippuria

1 lime

basilicaa

0,5kg. maustamatonta turkkilaista jugurttia

kirsikkatomaatteja

2 tlk. hunajaa




Putsaa liha ja paista voi-öljyseoksessa pannulla pinnat kiinni ja kaunis väri pintaan.

Hiero lihaan suola ja pippuri, peitä ohuella kerroksella tandooritahnaa.

Paista uunissa 140 astetta niin että porsaan sisälämpötila on 68.



KASTIKE

Laita jugurtti kattilaan ja lisää maun mukaan tandooritahnaa.

Ripaus suolaa ja pippuria.

basilicaa ja kirsikka tomaattia.

1 puristettu limen mehu ja kuori raastettuna

2 tlk. hunajaa

  älä keittele vaan lämmitä, nopea hyvä kastike.


Voit myös tehdä tatzikia tai tarjota maustamatonta jugurttia seurana.

Ja tietenki riisin kanssa tai miksei nuudeleiden.









Kommentit

Suositut tekstit