Iltapalaa


Iltaa, piirakka "teema" jatkuu..eilinen oli nii hyvää että oli pakko tehdä uusi..tässä reseptiä



Pinaatti-pekonipiirakka



Pohja:

1 purkki rahkaa
250g.voita
4dl.vehnäjauhoja
1 tlk. soodaa
1 tlk. suolaa

Nypi taikina ja anna olla jääkaapissa noin 30min.


Valmista sillä välin täyte:

1 salottisipuli
2 valkosipulin kynttä
1 paketti pekonia
1 tlk. mustapippuria


Paista pekoni, sipulit pannulla ja lisää mustapippuri.

Anna jäähtyä.

Sitten:

pala juustoa raasteena

3 kananmunaa

5dl.maitoa

Sekoita maito, kanamuna ja raaste sekasin ja lisää paistetut pekonit ja muut sekaan.


Ota taikina kaapista ja levitä käsin vuokaan.

Lisää täyte ja paita uunissa 180 astea noin 30min. 









Kommentit

Suositut tekstit