Hernekeitto ranskalaisella twistillä

 

           Laskiaisenahan syödään myös hernekeittoa, meillä ranskalaisella twistillä ja jälkiruuaksi ihanien laskiaispullien kanssa pussi lakuja!

Mitä muuta sitä suomalainen tarvitsee...

Samasta kaupasta josta ostat pulla aihiosi, löydät purkin tai 2 riippuen millaiselle armeijalle olet kokkaamassa. Suosittelen maustamaan keiton Dijon sinapilla, pippurilla ja ripaus suolaa.. Helppoa ja yksinkertaista. Se mitä kuvasta puuttuu on jälkiuunileipä..

Tosin hernekeitto on helppo tehdä itse, vaatii vaan hetken (liottele yö siinä sitten niitä herneitä) aikaa..ja on tietenkin paljon parempaa..Tää on yks niistä harvoista asioista joista tingin ja ostan valmisruokana..tosin muokkaan niitä oman makuseksi.

voit sä tietty jättää kertomatta et keitto on suoraa purkista ,
ei kukaan herneitä nenään siitä vedä ;)



Kommentit

Suositut tekstit